Workshops

Den nemme vej til tomme indbakker og ryddet skrivebord (og meget mindre dårlig samvittighed).

“Det er første gang at et kursus har givet mig så enkle og effektive redskaber, som jeg allerede er i fuld gang med at implementere i mit liv, både arbejdsmæssig og privat.”

– Alja Kristensen, Sales Coordinator, POMPdeLUX

På denne workshop får du konkrete og effektive værktøjer til at trimme dine papirbunker og tæmme din indbakke.

Forestil dig, hvordan det ville være at gå hjem fra arbejde, uden at der er én eneste mail i din indbakke, der forstyrer dine tanker og stjæler din energi! Mærk efter, hvordan du ville have det med at gå hjem fra arbejde UDEN bunken af papirer, der ”lige” skal ordnes, så du kan gøre det, du mest har lyst til: Gå på café med en veninde, løbe en tur eller nyde et glas vin og en god bog.

Det er den virkelighed, du investerer i, når du melder dig til denne workshop.

”Den nemme vej til tomme indbakker og ryddet skrivebord” er designet til dig, der

 • løber så stærkt, du kan (og nogle gange også for stærkt), men alligevel har følelsen af altid at være 1.000 skridt bagud
 • tømmer skrivebordet ved fyraften og tager opgaverne med hjem i håb om, at du når det senere på aftenen (men alligevel ender med at være frustreret over ikke at komme i bund med opgaverne)
 • har så mange bolde i luften, at du ind i mellem taber én eller to
 • er træt af hele tiden af skubbe to do-listerne, som du har parkeret i hovedet, på små gule lapper eller måske helt er blevet væk
 • godt ved, at mere struktur er vejen frem, men ikke har haft tid og overskud til at gøre noget ved det
 • er ivrig efter én gang for alle at få det overblik, som giver dig overskud og følelsen af at have styr på din arbejdsdag og dit liv
 • længes efter at gå hjem fra arbejde med god samvittighed og ro i hovedet.

Når du går hjem fra denne workshop, er du i stand til, at

 • hive meget mere arbejdslykke ind i dit liv
 • du får mere tid til de opgaver, du brænder for og som skaber værdi for dig og din virksomhed
 • skabe en hverdag for dig selv, hvor du er meget mindre stresset
 • danne dig et overblik over dine arbejdsopgaver, så du rent faktisk føler, at du jonglerer lige præcist de antal bolde, du kan gribe
 • sætte din egen dagsorden og nå det, du har planlagt, så du oftere kan holde helt fri, når du kommer hjem
 • gå hjem fra arbejde og efterlade en tom indbakke og et ryddet skrivebord, så du har ro i hovedet til at være nærværende over for de mennesker, du deler dit privatliv med.

Men det allerførste skridt er at beslutte, at du er klar til at ændre dine vaner og få det overblik, der giver dig overskud, mere arbejdsglæde og meget mindre dårlig samvittighed.

Workshoppen er det helt rigtige for dig, der

 • er leder, medarbejder eller selvstændig
 • er passioneret omkring dit arbejde
 • arbejder meget og vil yde dit bedste
 • vil have en bedre balance mellem dit privatliv og arbejdsliv

Advarsel! Du får beskidte hænder …

Det er min overbevisning, at du lærer bedst ved at “gøre”. Så derfor er kurset af meget praktisk karakter.

Jeg tager udgangspunkt i din hverdag, dine opgaver og udfordringer med at få tiden til at slå til.

Jeg indleder hver operation med teori og fakta, der skal klæde dig på til at rydde ud og skabe nye vaner.

Du bliver blandt andet introduceret for den effektive og gennemarbejdet

”GØRE – GEMME – UD”- metode.

Og bagefter er der “action”, hvor du skal gøre det beskidte arbejde selv: Rydde ud! Bagefter implementerer du de nye, gode vaner.

“Jeg ankom til kurset med min lap-top og en STOR appelsinkasse med løse papirer, mine bunker fra mit skrivebord – min situation var intet mindre end kaotisk. Den positive forandring jeg oplevede var, at den tyngende fornemmelse forsvandt med antallet af mails/bunker, der blev mindre. Det var af afgørende betydning for mig, at kurset var “praktisk” arbejde – tingene fra hånden og sat i system på stedet – Herligt.”

– Tina Jelling, Ejer, EB Ceramica Agentur ApS


Kurset består af følgende moduler:

#1. Operation rent skrivebord

Under den første “operation” er udgangspunktet oprydning af dine mapper, bunker, papirer og alt det løse.

Oprydning er forudsætningen for, at du kan få nye “gode” vaner, der giver dig ro i hovedet, en god fornemmelsen i maven og overskud.

Rent praktisk medbringer du ALT, hvad du har af mapper og bunker. Og bare rolig. Det er helt normalt at møde op med bagagerummet fyldt godt op med ”habengut”.

Efter langt færre bunker, en del fyldte skraldesække og overblik over ”to do’s”, implementerer vi de nye vaner, så du kan fortsætte med at have et ”rent” skrivebord.

»Da jeg kontaktede Marlie Hede, havde jeg alt for mange løse ender og mange ting, der kørte rundt i hovedet, som jeg skulle huske. Jeg havde mange sedler, der lå rundt omkring. Nu har jeg fået større overblik, mindre stress og mere tid. Jeg vil anbefale alle, der gerne vil have mere tid, til at få rådgivning af Marlie Hede.« 

– Christina Clemmensen, Selvstændig, www.c-beautyandcare.dk Vejle

#2. Operation Mailsystem

Du bliver introduceret for den effektive og gennemarbejdet ”GØRE – GEMME – UD”-metode, der er dinoprydnings-guru, der kan spare dig for mange timer hver uge.

Du får brugbar viden om, hvorfor du formentlig gør som de fleste andre. Og hvordan du med nemme og effektive ændringer kan bruge meget mindre tid på mails og blive herre over din indbakke i stedet for, at den har magten over dig og din tid.

Du rydder op i dine mailarkiver, indbakker og “sendt” bakker. Det er lidt skræmmende – men også meget befriende.

Du kan godt regne med, at der bliver slettet rigtig mange mail, som bare ligger og fylder. Alt det vigtige bliver selvfølgeligt gemt.

#3. Operation Planlægning

Under denne operation arbejder vi med kalendersystemet.

Du lærer at håndtere ”to do’s”, planlægge din tid og prioritere, så du kan bruge din tid på det, der skaber værdi i dit arbejdsliv og på bundlinjen.

Det er et must, at du medbringer en bærbar computer, så du kan få adgang til dit mailsystem, arkiver og kalendersystem.

Fremover er det helt slut med “hovsa”, ”det havde jeg glemt” eller “det nåede jeg ikke lige”. Du kommer til at overholde deadlines og være bedre forberedt til for eksempel møder.