Foredrag

1. Få styr på DIT arbejdsliv!

Et foredrag, der introducerer deltagerne for værktøjer til realistisk, effektiv og optimal planlægning og ikke mindst prioritering af en hektisk hverdag.

Rigtigt mange medarbejdere er dygtige til deres arbejde, enten fordi de har en relevant uddannelse bag sig og/eller en masse erfaring, som gør dem kompetente i forhold til det pågældende job……. MEN hvem har egentligt lært “at arbejde”, altså mestre tilgangen til arbejdet med planlægning og prioritering af opgaver i en hektisk hverdag?

Det er tendensen at….

  • mange løber stærkt, men alligevel har følelsen af altid at være 1.000 skridt bagud
  • der så mange bolde i luften, at der ind i mellem tabes én eller to
  • mange godt ved, at mere struktur er vejen frem, men ikke har haft tid og overskud til at gøre noget ved det
  • de fleste er ivrige efter få det overblik, som giver overskud og følelsen af at have styr sit arbejdsliv
  • alle ønsker at gå hjem fra arbejde med god samvittighed og ro i hovedet.

Formålet med foredraget ”Få styr på DIT arbejdlsliv” er netop at præsentere deltagerne for facts  omkring konsekvensen af dårlige arbejdsvaner og introducere dem for den enkle GØRE- GEMME- UDmetode, som gør dem langt mere effektiv i arbejdet, giver mere overskud i hverdagen og helt seriøst, gør det muligt for deltagerne at gå hjem fra arbejde med en tom indbakke, et ryddet skrivebord, styr på to do’s og langt mere overskud.

2. Kender du typen?

Et informativ og sjovt foredrag om mennesketyper.

Et foredrag, hvor teorien om de forskellige mennesketyper, krydres med praktiske eksempler på deres adfærd i hverdagen.

Et godt indslag til kick-off, medarbejdermøder, gå-hjem-møder, foreningsmøder, fyraftensarrangementer m.v.

Alle ved at mennesker er forskellige.

Nogle gange giver forskellighederne konflikter, andre gange er det en styrke…..

Indlægget vil give tilhørerne indsigt i forskellige mennesketyper, blandt andet illustreret med hverdagseksempler.

Foredraget giver bud på, hvordan tilhørerne bliver bedre til at forstå de mennesker, de har omkring sig både arbejdsmæssigt og privat, og få nogle gode fif til, hvordan de kan blive endnu bedre til at motivere og kommunikere med kunder og kolleger, og dermed blive inspireret til endnu bedre trivsel på arbejdspladsen.

Formålet med foredraget er at give tilhørerne indsigt i de mennesketyper, som Extended DISC arbejder med. Det giver altid nogle ”aha”- oplevelser, når tilhørerne begynder at identificere sig selv, sine kolleger og sin private omgangskreds.

I foredraget tager jeg udgangspunkt i de 4 persontyper, som DISC arbejder med, og hver deltager har mulighed for at få lavet en “mini” DISC profilanalyse, som tager udgangspunkt i den enkelte deltagers arbejdsprofil.

Som et led i integrering af DISC som værktøj internt såvel som eksternt bad vi Marlie Hede om et indlæg for organisationen.

Marlie forstår på en inspirerende, let måde at sætte folk ind i terminologien omkring DISC. Teori og fine grafiske beskrivelser af de forskellige personlighedstyper krydret med morsomme rollespil, gjorde kurset til en god og lærerig oplevelse for alle. Kollegialt kom vi faktisk til at lære hinanden lidt bedre at kende.

Marlie har en målrettet attitude i sit foredrag. Det er morsomt, men der er ingen slinger. Teori omsættes til praksis – og alle er med. Det fungerer godt og kan bestemt anbefales. Alle burde faktisk vide noget om typeindikatorer.

– Lars Rindebæk, partner, Alivestyle ApS

3. Sæt dig et mål… og nå det!

Handler om hvorfor vi som mennesker sætter os en masse mål, men ofte aldrig når dem og hvad der skal til for at sikre at vi når målene.

Jeg fortæller hvad coaching er og hvad coaching ikke er.

Deltagerene får muligheden for at udfylde livshjulet. Det er en øvelse, der på en enkel og kraftfuld måde, kan hjælpe dig til at få et indblik i, hvor du befinder dig lige nu og hvilke mål, der kunne være relevante for dig at fokusere på – for at opnå det du ønsker.

Vores livshjul vil se forskelligt ud afhængigt af, hvem vi er og hvordan vi lever vores liv, ligesom det vil være forskelligt, hvor mange eger og områder, der er i hjulet.

Ved at illustrere dine livsområder grafisk som et hjul, vil du let og hurtigt kunne overskue, hvilke områder der er velfungerende og hvilke der evt. trænger til en kærlig hånd.