Marlie Hede

Siden 2011 har jeg drevet konsulenthuset Marlie Hede ApS, hvor jeg arbejder med optimering af virksomheder og medarbejdere, herunder.

  • Virksomhedsrådgivning
  • Karriererådgivning & Mentorforløb
  • Workshops i Personlig Effektivisering
  • Foredrag

OPTIMERING er nøgleordet i det meste af det jeg gør, og det falder mig naturligt at arbejde med udvikling af virksomheder og udvikling af mennesker i deres karriereliv.

Min baggrund

Min baggrund for at arbejde som rådgiver er bl.a. mange års erfaring som leder, bl.a. fra tøjbranchen i roller som International Sales Manager, Brand Manager og CEO.

Min erhvervsmæssige erfaring kombineret med min uddannelsesmæssige baggrund, hvor jeg bl.a. har en HD i Afsætning, en Business Coach uddannelse og en Spirituel lederuddannelse med i bagagen, har betydet at jeg samtidigt med et ufravigeligt ønske om at skabe resultater, har stort fokus på det menneskelige aspekt. og anvender min intuition i alt hvad jeg gør.

Rådgivning af virksomheder

Min kæphest i forhold til virksomheder har altid været konstant fokus på effektivisering – ganske enkelt ud fra, hvordan kan vi gøre tingene bedre og hele tiden med det for øje at maksimere både omsætning og indtjening.

Jeg rådgiver både små virksomheder, mellemstore virksomheder og internationale koncerner.
Det der, kendertegner mine kunder er, at de er udviklingsorienterede og ambitiøse.

Rådgivning af ledere og medarbejdere

De ledere og medarbejdere som jeg arbejder med er dybt passionerede omkring deres arbejdsliv og ønsker at skabe synlige personlige og arbejdsrelaterede resultater. Det være sig, karrierekvinder, mandlige ledere, teams og i det hele medarbejdere, som ser sparring, som en vigtigt del i forhold til deres arbejdsliv.

Min stil er “heartcore”

Jeg er “heartcore” – jeg har hjertet med i det jeg gør, og samtidig formår jeg at komme ind til kernen i den udfordring, som enten virksomheden eller medarbejderen står overfor. Desuden er jeg (k)ærlig, direkte og ikke mindst resultatorienteret, således at de mennesker og virksomheder jeg arbejder med, når deres mål.